Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emeklilik görmek

Rüyada emeklilik görmek

Rüyada emeklilik görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emeklilik gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada emekli albay görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, iyilik görüleceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Rüyada emekli arkadaşını görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada emekliye ayrılmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli polis görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, düşmanlarını kaybetmeye rivayet eder.

Rüyada emekli asker görmek namaz kılacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada birinin emekli olduğunu görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli imam görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments