Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli imam görmek

Rüyada emekli imam görmek

Rüyada emekli imam görmek çok büyük zararlar edileceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli imam gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada emekli imam görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada emekliye ayrılmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, barış için adım atacağına inanılır.

Rüyada emekli birini görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin emekli olduğunu görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada emekli orgeneral görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada emekli arkadaşını görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada emeklilik görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, korkularından kurtulacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada emekli öğretmen görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments