Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli asker görmek

Rüyada emekli asker görmek

Rüyada emekli asker görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada emekli asker gördüyseniz:

  • Güzel haberler alarak sevinebilirsiniz.

Rüyada emekli asker görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada emeklilik görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada emekli paşa görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli müdür görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada malulen emekli olmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emekli albay görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine yorulur.

Rüyada başkasını emekli görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments