Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına, musibetlerin yaşanacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli arkadaşını görmek geçim derdinden kurtulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emeklilik görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada emekli albay görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada emekli olduğunu görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emekli polis görmek güzel bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerinde verimin artacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments