Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli polis görmek

Rüyada emekli polis görmek

Rüyada emekli polis görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Rüyada emekli polis gördüyseniz:

  • Ortaklık veya evlilik kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada emekli polis görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada emekliye ayrılmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada emekli komutan görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada malulen emekli olmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek mutlu ve huzurlu olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna yorulmaktadır.

Rüyada emekli birini görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada emekli müdür görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kötü duygularını yeneceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada emekli öğretmen görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments