Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli olduğunu görmek

Rüyada emekli olduğunu görmek

Rüyada emekli olduğunu görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada emekli olduğunu gördüyseniz:

  • Net olmayan konularda daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada emekli albay görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada genç yaşta emekli olduğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç emekli olduğunu görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının emekli olduğunu görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada emekli birini görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada emekli asker görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada emekli arkadaşını görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments