Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emekli müdür görmek

Rüyada emekli müdür görmek

Rüyada emekli müdür görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada emekli müdür gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Rüyada emekli müdür görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada emekli orgeneral görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada emekli arkadaşını görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine inanılır.

Rüyada emekli paşa görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işarettir.

Rüyada başkasını emekli görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına inanılır.

Rüyada eşinin emekli olduğunu görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına inanılır.

Rüyada emekliye ayrılmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada emekli polis görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hasta ve zor geçireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments