Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas çalmak

Rüyada elmas çalmak

Rüyada elmas çalmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok uğraş vereceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elmas çalmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi planlar yapmanız veya hayaller kurmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada elmas çalmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine inanılır.

Rüyada pembe elmas görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yer elması çıkarmak hayatını yoluna koymaya, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına alamet eder.

Rüyada yakut elmas görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının elmasını yemek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, gözyaşı döküleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada parlak elmas görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada denizden elmas toplamak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine inanılır.

Rüyada cennet elması ağacı görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments