Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elmasını yemek

Rüyada başkasının elmasını yemek

Rüyada başkasının elmasını yemek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elmasını yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir tercih yapmanız gerekiyor veya bekleniyor olabilir.

Rüyada elmas yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Rüyada cennet elması yemek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yer elması yemek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının elmasını yemek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amasya elması görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, servet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölüden elmas almak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde elmas bulmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada kaşıkçı elmasını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, rütbesinin artacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments