Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe elmas görmek

Rüyada pembe elmas görmek

Rüyada pembe elmas görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pembe elmas gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Rüyada pembe elmas görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi elmas görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak elmas görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada amasya elması görmek güzel bir iş fırsatına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, çok dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada siyah elmas görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, borçlarının kapanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elmas zümrüt görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada cennet elması görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments