Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas taç takmak

Rüyada elmas taç takmak

Rüyada elmas taç takmak sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, solan yüzünün güleceğine, malının ve kazancının tam olacağına, şansızlığın kırılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, atılan adımların zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada elmas taç takmak gördüyseniz:

  • Evde ya da aile ilişkilerinizde ufak tefek stres içeren durumlar yaşanabilir.

Rüyada elmas taç takmak işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada elmas yüzük takmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işarettir.

Rüyada elmas bileklik takmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada başına çiçekten taç takmak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada taç toka takmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, bir sıkıntıya girmeye, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine inanılır.

Rüyada saçına taç takmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci taç takmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada siyah taç takmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments