Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas yüzük takmak

Rüyada elmas yüzük takmak

Rüyada elmas yüzük takmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Rüyada elmas yüzük takmak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Rüyada elmas yüzük takmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada elmas bileklik takmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına delalettir.

Rüyada elmas taç takmak borçların kapanacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada elmas yüzük vermek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elmas yüzük almak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada elmas yüzük görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada elmas yüzük taktığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada elmas taşlı yüzük görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, zamanının boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments