Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve portakal yemek

Rüyada elma ve portakal yemek

Rüyada elma ve portakal yemek yeni planlar yapacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal yemek gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızdan yardım isterseniz onların desteğini görebilirsiniz.

Rüyada elma ve portakal yemek kendisine kızacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına tabir olunur.

Rüyada portakal elma görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada elma portakal görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada portakal ve elma görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret eder.

Rüyada elma portakal almak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada elma ve portakal almak bereketin geleceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada elma ve portakal görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments