Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma portakal almak

Rüyada elma portakal almak

Rüyada elma portakal almak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, lüks, konfor içinde olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet eder.

Rüyada elma portakal almak gördüyseniz:

  • Yaşamınızı idame ettirme konusunda yapacağınız değişiklik gelecek vaat ediyor.

Rüyada elma ve portakal almak işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, engellerin aşılacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal elma görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal ve elma görmek gözyaşının dineceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada elma portakal görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve portakal yemek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada elma ve portakal görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada elma portakal almak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments