Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal elma muz görmek

Rüyada portakal elma muz görmek

Rüyada portakal elma muz görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada portakal elma muz gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Rüyada portakal elma muz görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada muz portakal görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal ve muz görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada portakal muz görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve portakal görmek maddi sorumluluklarının artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada muz ve elma görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve muz görmek iyi ruh halinin bozulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, imkânlarının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma muz görmek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments