Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal elma görmek

Rüyada portakal elma görmek

Rüyada portakal elma görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal elma gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmeniz öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada elma portakal görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal yemek zorlukları aşacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma portakal almak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal ve elma görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada portakal elma görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal almak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, saygınlık elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments