Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve portakal almak

Rüyada elma ve portakal almak

Rüyada elma ve portakal almak kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve portakal almak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada portakal elma muz görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada portakal ve elma görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, rahat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada elma portakal almak itibar göreceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma ve portakal yemek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, ün sahibi birisi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal elma görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma portakal görmek küfürlü söze, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada elma ve portakal görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulur.

Rüyada elma ve portakal almak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, zararların telafi edileceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments