Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve portakal görmek

Rüyada elma ve portakal görmek

Rüyada elma ve portakal görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine alamet eder.

Rüyada elma ve portakal gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada elma ve portakal görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Rüyada elma portakal görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal elma görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada elma ve portakal almak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada portakal elma muz görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kimseye minnet etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada elma ve portakal yemek umutlarının boşa çıkmayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada portakal ve elma görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada elma portakal almak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments