Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma portakal görmek

Rüyada elma portakal görmek

Rüyada elma portakal görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gelirinin çoğalacağına, sabit geliri olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma portakal gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi tümüyle kullanmanız gerekiyor.

Rüyada elma ve portakal almak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kendisini korumaya alacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma portakal görmek evlerindeki huzurun artacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada elma ve portakal yemek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hüsrana uğrayacağına inanılır.

Rüyada portakal elma muz görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve portakal görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, huzur ve şifa bulacağına inanılır.

Rüyada elma portakal almak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal ve elma görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada portakal elma görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments