Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında elma görmek

Rüyada kucağında elma görmek

Rüyada kucağında elma görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucağında elma gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Rüyada kucağında elma görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin kucağında yatmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dik durmaya çalışacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada kucağa alınmak kazançların artacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Rüyada kucağına almak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, alkış alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak düşmanlarını alt edeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, mali olarak küçüleceğine işaret eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments