Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma şekeri görmek

Rüyada elma şekeri görmek

Rüyada elma şekeri görmek maddi kayıpların sona ereceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri gördüyseniz:

  • Bilinmeyeni araştırabilirsiniz.

Rüyada elmalı şeker yemek yatırımların heba olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada elma şekeri yemek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına işaret eder.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada elma şekeri almak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma şekeri görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Rüyada elma şeker görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına delalettir.

Rüyada elma şekeri yapmak sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada elmalı şeker görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments