Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papatya koklamak

Rüyada papatya koklamak

Rüyada papatya koklamak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, saygınlık kazanacağına, eşlerinin kapanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada papatya koklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada papatya koklamak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz papatya görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek belalı insanlara denk geleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Rüyada dağda papatya görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Rüyada papatya dikmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada papatya görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalettir.

Rüyada pembe papatya görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına alamet eder.

Rüyada mor papatya görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments