Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ten koklamak

Rüyada ten koklamak

Rüyada ten koklamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ten koklamak gördüyseniz:

  • Bazı hisleriniz nedeniyle kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Rüyada ten koklamak büyük miktarda para kazanılacağına, rahatlığa ereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada ten çorap almak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ten çorap görmek maddi güç sahibi olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tene dokunmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Rüyada ten böceği görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, küslerin barışacağına işarettir.

Rüyada beyaz tenli adam görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanık ten görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, elde edilen nasibin artacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi çorap giymek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments