Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak koklamak

Rüyada ayak koklamak

Rüyada ayak koklamak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada ayak koklamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Rüyada ayak koklamak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada simit koklamak elden çıkan malların geri kazanılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder.

Rüyada idrar koklamak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altını koklamak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim koklamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hanımeli koklamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada buhur koklamak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalet eder.

Rüyada saçı koklamak sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments