Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin göğsünü görmek

Rüyada annenin göğsünü görmek

Rüyada annenin göğsünü görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada annenin göğsünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza anlayış göstermeye çalışın.

Rüyada annenin göğsünü görmek işlerin aksamayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne göğsü görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünün patladığını görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kendi göğsünden süt sağdığını görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada gökten meyve yağdığını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına delalettir.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek zor zamanlar yaşayacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments