Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne göğsü görmek

Rüyada anne göğsü görmek

Rüyada anne göğsü görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, anne ve baba duası alınacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, makamını garantileyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Rüyada anne göğsü gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada annenin göğsünü görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anne göğsü görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, büyük işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada göğsünde kıl görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, dönülmez yollara gireceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yatmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet eder.

Rüyada eşinin göğsünü görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan göğsü görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, rızkından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin göğsünü görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments