Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün patladığını görmek

Rüyada göğsünün patladığını görmek

Rüyada göğsünün patladığını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine inanılır.

Rüyada göğsünün patladığını gördüyseniz:

  • Gerek diğer sebepler, gerekse yeni tanışacağınız kimseler nedeniyle süregelen duygusal ilişkilerinizi değiştirmeyi ciddi olarak düşünebilirsiniz.

Rüyada göğsünün patladığını görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine inanılır.

Rüyada sivilcenin patladığını görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada tabanca patladığını görmek artık kötü günler yaşamayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın patladığını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına tabir olunur.

Rüyada volkan patladığını görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada arabasının lastiğinin patladığını görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerleğinin patladığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments