Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünden irin aktığını görmek

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işarettir.

Rüyada göğsünden irin aktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada göğsünden irin aktığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada dizinden irin aktığını görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulur.

Rüyada bacaktan irin aktığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden irin aktığını görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, düze çıkacağına delalettir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan irin aktığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments