Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde yara olduğunu görmek

Rüyada elinde yara olduğunu görmek

Rüyada elinde yara olduğunu görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada elinde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda alışılmadık düşüncelerinizi devreye sokmalısınız.

Rüyada sağ elinin yaralandığını görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada el bileğinde yara görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada eli yara olmak ahiret inancına göre yaşanacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok büyük bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el içinde yara görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elin üstünde yara görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, razı geleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ elinde yara görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments