Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Rüyada güzel erkek eli görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada elini güzel görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada güzel el görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada ellerini güzel görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yüzü güzel görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada deniz kenarında güzel ev görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri güzel görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments