Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel el görmek

Rüyada güzel el görmek

Rüyada güzel el görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, önünün kapanacağına alamet eder.

Rüyada güzel el gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ellerini güzel görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, başarıları ile konuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bereketli işler yapılacağına işarettir.

Rüyada güzel erkek eli görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel el görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, gözyaşlarının dineceğine inanılır.

Rüyada elini güzel görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada güzel bir evde olduğunu görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzelleştiğini görmek iç sıkıntısına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet eder.

Rüyada güzel bir bebek görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kezban

Rüyamda eşimin ellerini çok güzel gördüm hayırlara çıkar inşallah