Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü güzel görmek

Rüyada yüzü güzel görmek

Rüyada yüzü güzel görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, giderlerin artış göstereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yüzü güzel gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı olayları daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada birinin yüzünü çok güzel görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, bir ömür olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüzün güzelleştiğini görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalettir.

Rüyada yüzünü güzel görmek başarı ve zenginlik getireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü güzel görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzü güzel görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünün güzelleştiğini görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada güzel yüzlü erkek bebek görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada güzel erkek yüzü görmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments