Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini güzel görmek

Rüyada elini güzel görmek

Rüyada elini güzel görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini güzel gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada ellerini güzel görmek işinde çok ilerleyeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini güzel görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Rüyada güzel el görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada güzel erkek eli görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötü karakterli bir kadına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada güzel koltuk görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılarının artacağına işaret eder.

Rüyada güzel söz işitmek sorunlarının biteceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini güzel görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments