Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel erkek eli görmek

Rüyada güzel erkek eli görmek

Rüyada güzel erkek eli görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Rüyada güzel erkek eli gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Rüyada güzel erkek eli görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada ellerini güzel görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, akıl vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek ticaretinin hızlanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, bazı zevklerinden geri kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini güzel görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel el görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel erkek bebek emzirmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada güzel yüzlü erkek görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir erkek bebek görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments