Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini güzel görmek

Rüyada ellerini güzel görmek

Rüyada ellerini güzel görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet eder.

Rüyada ellerini güzel gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada güzel erkek eli görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ellerinin güzel olduğunu görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işarettir.

Rüyada güzel el görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada elini güzel görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine inanılır.

Rüyada ellerini güzel görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, elindekini de bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel meyveler görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, zor günlerden geçeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel köpek görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada güzel bina görmek hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments