Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinin çatladığını görmek

Rüyada ellerinin çatladığını görmek

Rüyada ellerinin çatladığını görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına alamet eder.

Rüyada ellerinin çatladığını gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada elinin çatladığını görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kazancının azalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulur.

Rüyada ellerinin çatladığını görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet eder.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, mesleğinde atılım yapacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet eder.

Rüyada göbeğin çatladığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına rivayet eder.

Rüyada ön dişin çatladığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada camın çatladığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yerin çatladığını görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments