Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını gördüyseniz:

  • Hic ciddiye almayın, oluruna bırakın, çok kısa sürecek.

Rüyada evin duvarlarının çatladığını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, ettikleri duanın kabul olacağına inanılır.

Rüyada evinin duvarlarının çatladığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına inanılır.

Rüyada evin duvarının çatladığını görmek karasızlık yaşayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada evinin duvarının çatladığını görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde evinin duvarının çatladığını görmek kolaylığa kavuşacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Rüyada duvarların çatladığını görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına inanılır.

Rüyada evin çatladığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon ekranının çatladığını görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, para biriktirebileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments