Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yara bere içinde görmek

Rüyada kendini yara bere içinde görmek

Rüyada kendini yara bere içinde görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, araba alınacağına delalet eder.

Rüyada kendini yara bere içinde gördüyseniz:

  • Ufak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada birini yara bere içinde görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yara bere görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada bebek beresi görmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bere giymek eşi tarafından yüceltileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bere görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı bere takmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments