Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yaralar içinde görmek

Rüyada kendini yaralar içinde görmek

Rüyada kendini yaralar içinde görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada kendini yaralar içinde gördüyseniz:

  • Bazı konular çok kolay görünmüyor ya da yolunda gitmiyor olabilir.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada bacakları yara içinde görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç içinde yara görmek zor bir durumda kalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü yara içinde görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet eder.

Rüyada ağız içinde yara görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada vücudu yara içinde görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments