Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini göstermek

Rüyada ellerini göstermek

Rüyada ellerini göstermek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerini göstermek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi resmileştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada ellerini göstermek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulur.

Rüyada el göstermek şifa edineceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine yol göstermek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ayakkabı göstermek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada mezar yeri göstermek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, geleceğine bakacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakla göstermek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, malların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıbleyi göstermek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kıçını göstermek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments