Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yol göstermek

Rüyada birine yol göstermek

Rüyada birine yol göstermek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, zor günlerin geride kalacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada birine yol göstermek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada birine yol göstermek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, söylediklerinin çıkacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye yol göstermek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yol göstermek isteklerini yerine getireceğine, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine delalettir.

Rüyada saç göstermek çok güzel bir mevkiye geleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada göğsünü göstermek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalettir.

Rüyada keramet göstermek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıbleyi göstermek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada güç göstermek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments