Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla göstermek

Rüyada parmakla göstermek

Rüyada parmakla göstermek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ferahlayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet eder.

Rüyada parmakla göstermek gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Rüyada parmakla göstermek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmayı göstermek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ellerini göstermek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet eder.

Rüyada sevgi göstermek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağını göstermek dünya hayatından yana da razı geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada yer göstermek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada saçını göstermek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işarettir.

Rüyada birine kıbleyi göstermek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments