Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıbleyi göstermek

Rüyada kıbleyi göstermek

Rüyada kıbleyi göstermek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıbleyi göstermek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kıbleyi göstermek hasretin biteceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kıbleyi göstermek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada namazı ters kıblede kılmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kıbleye ters yönde namaz kılmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada kıbleye dönüp namaz kılmak geç de olsa huzura erileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıble aramak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments