Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar yeri göstermek

Rüyada mezar yeri göstermek

Rüyada mezar yeri göstermek ekmeğinin azalmayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar yeri göstermek gördüyseniz:

  • Aman dikkat edin, eliniz yanmasın.

Rüyada mezar yeri göstermek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada yer göstermek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, mutlu olacağına işarettir.

Rüyada birine ev göstermek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakla göstermek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Rüyada güç göstermek çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı göstermek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, harama göz dikmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini göstermek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin dişini göstermek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments