Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el göstermek

Rüyada el göstermek

Rüyada el göstermek umutlarının boşa çıkmayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine delalettir.

Rüyada el göstermek gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Rüyada el göstermek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada ellerini göstermek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yön göstermek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada çeyizini göstermek kişinin tek başına kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak göstermek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada saçını göstermek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işarettir.

Rüyada kıbleyi göstermek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalettir.

Rüyada kuran göstermek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments