Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıçını göstermek

Rüyada kıçını göstermek

Rüyada kıçını göstermek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kıçını göstermek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmelisiniz.

Rüyada kıçını göstermek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada kıçının açık olduğunu görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada kendi kıçını açık görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun kıçını görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kıçını silmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada kıçına kına yakmak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kocanın kıçını görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kıçı açık kadın görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ağlayacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments