Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin yara olduğunu görmek

Rüyada elinin yara olduğunu görmek

Rüyada elinin yara olduğunu görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz.

Rüyada elinin üstünde yara görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada ellerini yara görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerde yara görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, malının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada elinin yaralandığını görmek sorunların çözüm bulacağına, bir araya geleceğine, borç batağına düşeceğine delalet eder.

Rüyada ellerinde yaralar görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada el üstünde yara görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada elin içinde yara görmek verilen kararların geri çekileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments