Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli kınalı olmak

Rüyada eli kınalı olmak

Rüyada eli kınalı olmak yeni mallara kavuşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eli kınalı olmak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada kendi elini kınalı görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının eline kına yakmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, makbul olan mallar edineceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ellerinin kınalı olduğunu görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini elleri kınalı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, güzel günler görüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kınalı eller görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ele kına görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ismini herkese duyuracağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ eline kına yakmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments