Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline kına yakılmış görmek

Rüyada eline kına yakılmış görmek

Rüyada eline kına yakılmış görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada eline kına yakılmış gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kına yakılmış el görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, düşünmeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek kendinden emin adımlar atacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments