Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde çil görmek

Rüyada yüzde çil görmek

Rüyada yüzde çil görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Rüyada yüzde çil gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada yüzde çil görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çilli erkek görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada ellerde çil görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, içinin ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü çilli görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada çil yılan görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çilli yılan görmek yollarının açılacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü çillenmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünün çillendiğini görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments